Microsoft Launcher suportă acum funcția Windows Timeline; Este disponibilă și în browser-ul Edge pe iOS

978 ori
<b>Microsoft Launcher suportă acum funcția Windows Timeline; Este disponibilă și în browser-ul Edge pe iOS</b>Conferința Microsoft Build 2018 a început deja și desigur sosesc și primele anunțuri de aici. Primul de pe listă face referire la integrarea funcției Windows Timeline în cadrul lui Microsoft Launcher pe Android, modalitate prin care utilizatorii

În vreme ce așteptăm evenimentul de deschidere al conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2018 iată că Microsoft Build 2018 este în toi și avem deja noutăți. Prima de pe listă se referă la integrarea funcției Windows Timeline atât în Microsoft Launcher pentru Android, cât și în cadrul browser-ului Edge de pe terminalele ce rulează sistemul de operare iOS.

Funcția cu pricina a fost în Beta pentru browser-ul Edge pe iOS și Android pentru ultimele câteva luni și rolul său este acela de a le permite utilizatorilor să acceseze site-urile pe care le-au vizitat anterior pe computer sau alte dispozitive. Trebuie precizat că acest istoric al website-urilor vizitate va fi afișat și în timeline-ul de pe Windows 10. 

Lucrurile mai interesante vin în cazul lui Microsoft Launcher de pe Android unde funcționalitatea Windows Timeline nu este limitată doar la site-urile din Edge, astfel că utilizatorii vor putea să deschidă documentele Office pe telefon și continua munca începută anterior pe un PC Windows 10.

Suntem informați că această funcție este dezvoltată pe seama lui Continue care permite captarea unei fotografii și vizualizarea acesteia instant pe PC-ul cu Windows 10. Microsoft Launcher poate fi descărcat de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×