Launcher 10 vă aduce interfața din Windows 10 Mobile pe telefonul vostru Android; aplicație disponibilă gratuit în Google Play

1.393 ori
<b>Launcher 10 vă aduce interfața din Windows 10 Mobile pe telefonul vostru Android; aplicație disponibilă gratuit în Google Play</b>Dacă v-ați despărțit cu greu de telefonul vostru Windows 10 Mobile, atunci aplicația de astăzi vine la țanc. Este vorba despre Launcher 10, software disponibil gratuit în Google Play ce are rolul de a aduce interfața din OS-ul Microsoft direct

Ce-i drept singurul lucru bun la platforma Windows 10 Mobile a fost interfața, aceasta fiind preferată de mulți pentru aspectul curat și simplitatea de care a dat dovadă. Din păcate lipsa suportului software și aplicațiile inexistente au dus OS-ul la sapă de lemn, astfel că toți cei care dețineau un telefon Windows au trecut la Android. Dacă vă numărați printre cei care încă apreciază interfața W10M, aveți o modalitatea de a o aduce pe Android.

Launcher 10

Se numește Launcher 10 și este bineînțeles un launcher care vă schimbă look-ul ecranului de start și totodată pe cel al meniului de aplicații care va fi afișat de acum înainte sub forma unei liste. Avem celebrele iconițe pătrațoase pentru care putem seta nivelul de transparență, numeroase culori pe care le putem aplica acestora, dar și opțiuni de a schimba animațiile din launcher.

Launcher 10

Din zona Preferințe puteți alege câte pagini să fie afișate pe ecranul de start, numărul de coloane pentru iconițe sau dacă rotația ecranului să funcționeze numai în mod portret sau nu. Se poate schimba și tema (Dark sau Light), dar și ascunde aplicațiile dorite pentru a nu mai fi afișate în meniu.

Există aici achiziții in-app dacă doriți să beneficiați de funcția Live Tiles și de posibilitatea de a opri reclamele. Modul Live Tiles poate fi testat timp de 14 zile gratuit dacă vreți să vedeți cum se prezintă înainte de a face achiziția. Launcher 10 poate fi descărcat de aici în mod gratuit și este compatibil cu telefoanele ce rulează minim Android 4.1.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×