Noua versiune de Chrome pentru Android vine cu Dark Mode îmbunătățit, un generator de parole

1.622 ori
<b>Noua versiune de Chrome pentru Android vine cu Dark Mode îmbunătățit, un generator de parole</b>Aplicaţia Chrome de pe Android tocmai a primit o actualizare, care aduce câteva funcţii importante. E vorba despre un generator de parole, dar şi despre o îmbunătăţire a implementării temei întunecate. Avem detalii mai jos

Aplicaţia Chrome de pe Android tocmai a primit o actualizare, care aduce câteva funcţii importante. E vorba despre un generator de parole, dar şi despre o îmbunătăţire a implementării temei întunecate. Avem detalii mai jos.

Chrome 75

Celebrul browser de pe Android face trecerea de la versiunea 74 la 75 şi trebuie spus că încă de la versiunea 74 primise un Dark Theme/Dark Mode. Problema e că funcţia fusese ascunsă printr-un "flag" şi multă lumea nu ştia că există. Versiunea Chrome 75 for Android aduce Dark Theme în zona Settings, fiind deci mai accesibilă.

Chrome 75

Chrome va trece automat la tema întunecată atunci când activaţi funcţia Battery Saver. O puteţi totuşi activa separat când doriţi. Textul de pe titlurile taburilor este acum alb, pentru a fi mai uşor de citit pe fundal negru. Cealaltă noutate este generatorul de parole, iar dacă apăsaţi pe zona de input pentru o parolă veţi vedea o bară nouă jos cu menţiunea "Suggest Strong Password". Astfel va fi creată automat o parolă complicată pentru voi.

Chrome 75

Chrome 75 mai aduce şi API-ul Level 2 Web Share, ceea ce înseamnă că site-urile pot partaja fişiere, precum fotografii prin meniul Share nativ din Android. Până acum doar textul şi linkurile se puteau partaja astfel. Alte noutăţi includ extra animaţii web, îmbunătăţiri de scroll pe site-uri şi posibilitatea de a trece peste reclamele şi clipurile care îngheaţă la încărcarea unui site atunci când daţi scroll.

Puteţi aştepta actualizarea aplicaţiei Chrome pe telefon sau să luaţi APK-ul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×