Google Calendar în versiunea pentru Android va primi curând un Dark Mode

1.238 ori
<b>Google Calendar în versiunea pentru Android va primi curând un Dark Mode</b>Trendul actual în rândul dezvoltatorilor de aplicații este și acela de a oferi teme întunecate pentru soluțiile aduse pe piață, recente exemple fiind Facebook Messenger și chiar browser-ul Chrome. Avem și ROM-uri care au la pachet

Trendul actual în rândul dezvoltatorilor de aplicații este și acela de a oferi teme întunecate pentru soluțiile aduse pe piață, recente exemple fiind Facebook Messenger și chiar browser-ul Chrome.

Avem și soluții majore precum One UI care au la pachet asemenea moduri Dark pentru o utilizare mai confortabilă pe timp de noapte, iar acum descoperim că în perioada următoare și aplicația Google Calendar și Google Fi va oferi o asemenea opțiune.

Ce ne interesează pe noi din această ecuație este Google Calendar, aplicație care potrivit unei mențiuni din cadrul release-ului 6.0.32.245216081 urmează a primi un asemenea Dark Mode curând. Probabil vom vedea mai multe aplicații care vor opta pentru o schimbare similară la nivel de UI în perioada următoare, Gmail având mari șanse să se afle printre acestea.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×