Google Calendar în versiunea pentru Android va primi curând un Dark Mode

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 958 ori
<b>Google Calendar în versiunea pentru Android va primi curând un Dark Mode</b>Trendul actual în rândul dezvoltatorilor de aplicații este și acela de a oferi teme întunecate pentru soluțiile aduse pe piață, recente exemple fiind Facebook Messenger și chiar browser-ul Chrome. Avem și ROM-uri care au la pachet

Trendul actual în rândul dezvoltatorilor de aplicații este și acela de a oferi teme întunecate pentru soluțiile aduse pe piață, recente exemple fiind Facebook Messenger și chiar browser-ul Chrome.

Avem și soluții majore precum One UI care au la pachet asemenea moduri Dark pentru o utilizare mai confortabilă pe timp de noapte, iar acum descoperim că în perioada următoare și aplicația Google Calendar și Google Fi va oferi o asemenea opțiune.

Ce ne interesează pe noi din această ecuație este Google Calendar, aplicație care potrivit unei mențiuni din cadrul release-ului 6.0.32.245216081 urmează a primi un asemenea Dark Mode curând. Probabil vom vedea mai multe aplicații care vor opta pentru o schimbare similară la nivel de UI în perioada următoare, Gmail având mari șanse să se afle printre acestea.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×