Chrome 74 în versiunea desktop pentru Windows 10 aduce un Dark Mode la pachet; Iată cum se activează

1.297 ori
<b>Chrome 74 în versiunea desktop pentru Windows 10 aduce un Dark Mode la pachet; Iată cum se activează</b>În ultimele ore cei de la Google au început livrarea actualizării Chrome 74 pe diferite platforme desktop, de la Mac, Windows și până la Linux. În cazul aplicației browser de pe Windows 10 avem ca extra și un Dark Mode

În ultimele ore cei de la Google au început livrarea actualizării Chrome74 pe diferite platforme desktop, de la Mac, Windows și până la Linux. În cazul aplicației browser de pe Windows 10 avem ca extra și un Dark Mode care poate fi activat în câteva secunde și care schimbă elementele de UI, meniurile și fereastra de Descărcări într-o nuanță mai confortabilă pentru utilizarea pe timp de noapte.

Google Chrome

Aflăm că pentru moment acest mod nu este complet activat, dar dacă rulăm Windows 10 pe PC exstă o metodă prin care putem forța aplicarea temei întunecate. Astfel, imediat după ce veți realiza actualizarea la versiunea Chrome 74 va trebui să adăugați un shortcut pentru Chrome pe desktop.

Chrome

Tutorial activare Dark Mode:

  • click dreapta pe shortcut-ul Chrome de pe desktop
  • accesare secțiune Shortcut
  • adăugare terminația " --force-dark-mode" la finalul Target (fără ghilimele)
  • salvare și redeschidere Chrome pe seama shortcut-ului nou creat

Aveți mai sus și un screenshot al modului cum ar trebui să arate modificată opțiunea Target și aflați că pe lângă această noutate, Chrome 74 aduce și alte funcții la pachet precum posibilitatea de dezactivare a animațiilor ce ar putea cauza rău de mișcare anumitor persoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×