Gmail în varianta pentru Android primește un "Dark Mode"; Descarcă APK-ul de aici

1.471 ori
<b>Gmail în varianta pentru Android primește un "Dark Mode"; Descarcă APK-ul de aici</b>În 2019 se lasă întunericul la nivel de interfaţă, pe multe sisteme de operare şi în multe UI-uri de aplicaţii. Cea mai nouă aplicaţie care a primit un Dark Mode este Gmail şi avem detalii despre subiect mai jos

În 2019 se lasă întunericul la nivel de interfaţă, pe multe sisteme de operare şi în multe UI-uri de aplicaţii. Cea mai nouă aplicaţie care a primit un Dark Mode este Gmail şi avem detalii despre subiect mai jos.

Până una alta, nu uitaţi că şi iOS 13 şi Android Q aduc câte un Dark Mode, urmând trendul văzut la Samsung pe One UI şi pe alte interfeţe. Deocamdată la Gmail lucrurile sunt în faza de "work in progress" şi mai mult beta, deci nu e totul finisat. Dark Mode apare la întâmplare pentru cei care au cea mai nou versiune de Gmail pe Android. Unii au primit opţiunea şi alţii nu.

Gmail

Dacă aveţi noroc, o găsiţi în zona Settings a aplicaţiei şi pentru că e buggy se activează şi dezactivează când are chef. Nu există nici un buton pentru a activa sau dezactiva acest mod. Gmail v2019.06.09.253132566 este versiunea de aplicaţie care primeşte Dark Mode. Ca idee, avem aici un gri închis mai degrabă decât un negru adânc (true black) care foloseşte un panou OLED la potenţial maxim.

Pe de altă parte ochii se pot adapta mai uşor la gri închis, decât la negru profund, care amplifică contrastul prea mult. Puteţi descărca APK-ul de aici, dar nu prea recomandăm pentru că are multe probleme. Acest Gmail prezintă fundalul gri închis, text gri şi toggle-uri bleu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×