Noua versiune SwiftKey 5.3 va aduce o funcție de memorare a datelor de login pentru diverse aplicații

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 632 ori
<b>Noua versiune SwiftKey 5.3 va aduce o funcție de memorare a datelor de login pentru diverse aplicații</b>Deși SwiftKey este o aplicație ce &icirc;nlocuiește tastatura stock aflată pe telefonul nostru, se pare că dezvoltatorii săi pregătesc noi funcții prin care să o facă mai specială &icirc;n comparație cu alte produse similare. Prin intermediul...

Deși SwiftKey este o aplicație ce înlocuiește tastatura stock aflată pe telefonul nostru, se pare că dezvoltatorii săi pregătesc noi funcții prin care să o facă mai specială în comparație cu alte produse similare. Prin intermediul unui parteneriat cu cei de la Dashlane, SwiftKey va memora acum datele de login pentru aplicații și le va introduce automat.

Noua funcție va fi disponibilă în versiunea 5.3 beta ce se va lansa oficial pe Android în cursul acestei săptămâni. Aflăm că acest feature va funcționa atât în paginile web, cât și în aplicațiile de pe telefonul nostru.

Noua versiune SwiftKey 5.3 va aduce o funcție de memorare a datelor de login pentru diverse aplicații

Astfel, după cum și capturile de mai sus ne dezvăluie, odată ce vom face tap pe - Login with Dashland -, ne va fi afișată o listă cu datele de logare pentru fiecare aplicație în parte. Pentru moment, SwiftKey va oferi acces la Dashland doar utilizatorilor înscriși într-un program de tip Beta.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×