Google lucrează la un API ce va permite securizarea datelor de login din aplicații

1.083 ori
<b>Google lucrează la un API ce va permite securizarea datelor de login din aplicații</b>Google împreună cu serviciul de management al datelor de login Dashlane, lucrează în acest moment la un API ce va permite securizarea acestor parole destinate aplicațiilor. Pentru început, doar serviciul Dashlane va primi suport din partea acestui proiect

Descoperim astăzi că cei de la Google împreună cu serviciul de management al parolelor Dashlane, pregătesc în acest moment un nou API denumit Open YOLO, unul ce va permite securizarea datelor de login din aplicații. Aflăm că intenția din spatele acestui proiect este acea de a face parolele mai ușoare și mai rapid de accesat.

Cât despre nume, dacă în mod normal acesta este doar o prescurtare pentru - You Only Live Once - în cazul de față acesta se referă la "You Only Login Once", așadar o singură logare necesară pentru toate aplicațiile instalate pe smartphone-ul ce rulează Android.

Se pare că Dashlane va fi primul serviciu ce va suporta Open YOLO, dar pe viitor și alte aplicații de tip manager de parole vor fi incluse în proiect.Este posibil ca după lansare, Open YOLO să se extindă și pe alte platforme. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×