Google prezintă tastatura Gboard pentru iOS; vine cu o funcție interesantă de căutare in-app

932 ori
<b>Google prezintă tastatura Gboard pentru iOS; vine cu o funcție interesantă de căutare in-app</b>Google prezintă astăzi o nouă aplicație pentru platforma iOS, și anume tastatura Gboard. Aceasta din urmă integrează la pachet funcționalitatea Google Search ce ne permite căutarea de imagini, adrese, sau orice alte informații fără a părăsi conversația

Cu toate că tastatura stock din iOS se prezintă foarte bine atât la capitolul funcționalitate, cât și pe partea de design, Apple a decis cu ceva timp în urmă ca sistemul de operare să ofere și suport pentru tastaturi 3rd party. A urmat astfel o avalanșă de fel și fel de aplicații ce ne-au adus teme în toate nuanțele posibile, ba chiar și celebra metodă de typing prin gesturi swipe.

În cazul în care sunteți totuși adepții tastaturilor axate mai mult pe simplitate, atunci puteți arunca o privire asupra Gboard - aplicație dezvoltată de nimeni altul decât marele Google. Pe lângă funcțiile obișnuite pe care le găsim la pachet cu orice altă tastatură, Google introduce și un feature de căutare in-app.

Această funcție ne permite căutarea de adrese, imagini GIF, sau emoji-uri direct din aplicația tastatură, informațiile putând fi incluse mai apoi în cadrul conversațiilor purtate. După cum aflăm și din clipul video de mai sus, tastatura va funcționa în orice aplicație de mesagerie, email sau chat instalată pe device.

Din păcate, Gboard este disponibilă la ora actuală doar pentru utilizatorii din SUA cu suport pentru limba engleză. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×