Nova Launcher 5.4 este acum disponibil, cu funcţii preluate din Android Oreo, Sesame Shortcuts

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.947 ori
<b>Nova Launcher 5.4 este acum disponibil, cu funcţii preluate din Android Oreo, Sesame Shortcuts</b>Aplicația Nova Launcher ajunge acum la versiunea 5.4, update care aduce funcții preluate din Android Oreo. Pe lista de noutăți avem și o actualizare pentru Sesame Shorcuts, aplicația prin care se permite utilizatorilor să ajungă în anumite aplicaţii

Odată cu fiecare lansare de versiune principală Android soseşte şi câte un custom ROM sau launcher care preia funcţii din acel release. Odată cu sosirea lui Android Oreo a venit şi Nova Launcher 5.4, care evident se inspiră de la release-ul cu nume de biscuite.

Nova Launcher 5.4

E drept că versiunea 5.4 există de ceva vreme în faza beta, dar acum a sosit în varianta stabilă, finală. Încă din iulie se ştia că vom primi un nou sistem de shortcut-uri, care avea totuşi nevoie de o integrare de aplicaţii third party, dar şi animaţii noi şi modificări la nivel vizual. Marea noutate e totuşi integrarea lui Sesame Shortcuts. Aceasta este o aplicaţie third party care e acum o parte vitală din Nova Launcher şi le permite utilizatorilor să ajungă în anumite aplicaţii/funcții de apps sau chiar homescreen-uri direct din aplicaţii, folosind doar bara de căutare.

Nova Launcher 5.4

Sesame Shortcuts trebuie descărcat separat şi este flexibil ca opţiuni. Din ce am înţeles trebuie totuşi să plătiţi pentru funcţionalitatea sa integrată în Nova Launcher. Între timp iată cum arată changelog-ul din Nova Launcher 5.4:

  • animaţie nouă pentru căutarea în aplicaţii
  • integrarea cu Sesame Shortcut pentru apăsarea lungă pe shortcut-uri şi căutarea în aplicaţii
  • posibilitatea de a ascunde bara navigațională pe Samsung Galaxy S8
  • un nou stil rotunjit pentru bara de căutare
  • îmbunătăţiri asociate lui Android Oreo
  • bug fixuri şi optimizări

Puteţi descărca noul Nova Launcher de aici şi Sesame Shortcuts de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×