Nova Launcher bifează un nou update ce aduce meniul pop-up din Android 8.1 și iconițe adaptive

1.510 ori
<b>Nova Launcher bifează un nou update ce aduce meniul pop-up din Android 8.1 și iconițe adaptive</b>Astăzi este momentul în care aplicația Nova Launcher bifează un nou update, unul ce ne aduce câteva actualizări intersante la nivel de interfață. Avem în primul rând meniul pop-up împrumutat din Android 8.1 Oreo și în al doilea rând

Cei pasionați de personalizarea smartphone-ului cu Android din posesie poate că folosesc Nova Launcher pentru a schimba interfața telefonului personal. În cazul în care apreciați acest software, atunci aflați că astăzi vine un nou update, unul final cunoscut sub numele de Nova Lancher v5.5. Nu sunt prea multe actualizări aici, dar cele câteva despre care aflați în rândurile de mai jos vă vor atrage atenția!

În primul rând vorbim despre introducerea unor așa numit iconițe adaptive suportate de toate smartphone-urile ce rulează minim Android 5.0 Lollipop. Pe lista de noutăți mai avem și meniul pop-up în stilul lui Android 8.1, introducerea unei zone de căutare în dock și posibilitatea de înlocuire a acestui widget cu oricare altul de pe telefon.

De asemenea sunt oferite și optimizări și sunt rezolvate câteva bug-uri semnalate în versiunea anterioară. Puteți descărca versiunea gratuită de aici și aflați că cea Prime costă 25 lei în Google Play!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×