Meizu mblu Zero ar fi primul telefon REAL edge to edge

2.619 ori
<b>Meizu mblu Zero ar fi primul telefon REAL edge to edge</b>E drept că în ultima vreme toate smartphone-urile cu panouri 18:9 și muchii înguste ale părții frontale au primit titulatura de telefon edge-to-edge, ceea ce nu este tocmai corect spus. Pentru ca un smartphone să fie denumit astfel trebuie să

O să vină şi ziua când un producător de telefoane se va mândri cu un screen to body ratio de 100%, practic nemailăsând loc în zona frontală pentru nimic decât pentru ecran. Meizu pare a-şi propus aşa ceva, depăşind recordurile de 90%+ atinse de Xiaomi. Chinezii au început să facă teasing pentru un telefon numit Meizu mblu Zero.

Meizu mblu ZERO

Acesta ar avea un ecran cu adevărat edge to edge, după cum ni se promite. Deocamdată avem doar imaginea teaser de mai sus, care pare să prezinte un ecran curbat pe lateral şi mergând până la zona superioară a fațadei. Nu avem şi detalii din zona "bărbiei", acolo unde probabil a fost relocată camera frontală. De vreme ce nu vedem nici difuzorul pentru convorbiri, e foarte posibil ca acest model să aibă un sistem piezoelectric în loc.

Meizu mblu Zero e înfăţişat în această imagine împreună cu motto-ul "New Display World". Din păcate nu avem alte specificaţii sau dotări şi dacă ar fi să fac o predicţie aş zice că Meizu ar putea împrumuta elemente de design de la iPhone 8. Mă gândesc la asta pentru că au îndrăznit să includă decupaje de antene în stil iPhone 7 pe Meizu Pro 6 la câteva luni înainte de iPhone 7, spre exemplu.

Mblu Zero ar putea sosi doar că telefon concept, în ediţie limitată şi nu produs în masă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×