Nova Launcher este actualizat la versiunea 5.4, vine cu "Sesame Shortcuts" şi link-uri spre aplicaţii

1.714 ori
<b>Nova Launcher este actualizat la versiunea 5.4, vine cu "Sesame Shortcuts" şi link-uri spre aplicaţii</b>O nouă actualizare pentru Nova Launcher sosește astăzi, software ce ajunge la versiunea 5.4. Noul release ne aduce câteva introduceri interesante precum este cazul lui Sesame Shortcuts și a link-urilor către aplicații. Pe lista de

Nova Launcher este unul dintre cele mai populare launchere de pe piaţă, iar acum a ajuns la versiunea 5.4. Dezvoltatorul Kevin Barry tocmai a lansat o versiune a acestui app care integrează suport Google Feed şi imediat după acel update, hop, a sosit încă unul. Cel mai nou beta aduce suport pentru Sesame Shortcuts, iar ce înseamnă asta aflaţi mai jos.

Nova Launcher

Sesame Shortcuts este o aplicaţie de care probabil nu aţi auzit, dar e utilă pentru că permite realizarea de "deep linking" în aplicaţii. Odată cu noul Nova Launcher vine şi abilitatea de a ascunde navbar-ul pe Galaxy S8 şi o bară de căutare cu design mai rotunjit. Sesame suportă deep links în 20 de aplicaţii, printre care contacte, Netflix, Spotify şi Tasker.

Nova Launcher

Shortcut-urile respective vor apărea în panoul de căutare din Nova Launcher. Cu o singură apăsare a unui rezultat al căutării printre aplicaţiile suportate veţi ajunge imediat în acea aplicaţie. Dacă veţi căuta un contact spre exemplu veţi fi duşi direct în acea conversaţie cu contactul din Whatsapp. Cam asta înseamnă deep linking. Shortcut-urile vor apărea şi ca launcher shortcuts pe homescreen. Ideea amintește de acele scurtături aparute în Android Nougat pe Google Pixel în homescreen.

Noua funcţionalitate e gratuită pentru test pentru toţi utilizatorii Nova Launcher, dar Sesame rămâne o aplicaţie separată. Măcar are un trial de 14 zile, aşa că îl puteţi încerca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×