Xiaomi Mi AI este un nou difuzor smart ce sosește pe piața chineză la un preț de 45 dolari!

1.053 ori
<b>Xiaomi Mi AI este un nou difuzor smart ce sosește pe piața chineză la un preț de 45 dolari!</b>De acum și Xiaomi are în portofoliu o boxă inteligentă echipată cu asistent vocal, produs numit Xiaomi Mi AI și comercializat pentru numai 45 dolari. Acest produs aduce un design de tip cilindru și aflăm că vom putea realiza comenzi vocale

Lansarea lui Xiaomi Mi 5X a fost marcată și de către debutul unui prim difuzor smart marca Xiaomi, produs ce poartă un nume destul de simplu - Mi AI. Această boxă inteligentă sosește ca rival pentru Google Home și celelalte produse din această categorie și aflăm că pe piața din China va fi comercializată la un preț de numai 45 dolari, compania asiatică păstrând costurile la un nivel foarte mic în cazul de față!

Xiaomi Mi AI

Fiind un difuzor inteligent, el vine echipat cu un asistent vocal la bord - modalitate prin care vom putea da comenzi vocale, pune întrebări și controla diferite gadget-uri smart. Aflăm că un număr de 6 microfoane sunt oferite pe acest corp dreptunghiular cu scopul de anulare a zgomotului de fundal și desigur pentru ca asistentul vocal să ne poată înțelege mai bine.

Xiaomi Mi AI

Putem controla muzica, pune întrebări despre vreme sau trafic, dar și seta alarme, dicta notițe sau controla dispozitive smart home din casă. Xiaomi Mi AI dispune și de butoane fizice, printre ele fiind cel de oprire a microfonului și butoane pentru controlul media (previous, next, play). Vom putea utiliza o aplicație companion pentru acest difuzor și astfel instala diverse addon-uri prin care se vor aduce funcții extra pentru boxă.

Xiaomi Mi AI

În acest moment Xiaomi Mi AI dispune de o colecție masivă de tip librărie online ce conține muzică, cărți audio, povești pentru copii și posturi de radio Live. Prețul este de numai 45 dolari și rămâne de văzut pe ce piețe va mai fi comercializat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×