Launcher-ul Nova în versiunea 5.1 Beta ne aduce funcția Dynamic Badges și mici îmbunătățiri (Descărcați de aici)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii  Android 2.009 ori
<b>Launcher-ul Nova în versiunea 5.1 Beta ne aduce funcția Dynamic Badges și mici îmbunătățiri (Descărcați de aici)</b>Una dintre cele mai populare aplicații de tip launcher pentru telefoanele ce rulează Android este cu siguranță Nova. Acest din urmă software a primit de curând o actualizare la versiunea 5.1 (momentan doar în stadiu beta) ce ne aduce câteva noutăți

Cei interesați de personalizarea experienței software Android au auzit negreșit de Nova, un launcher ce schimbă design-ul interfeței de utilizare într-una aproape stock. Astăzi aflăm că software-ul tocmai ce a fost actualizat la versiunea 5.1 (momentan doar în stadiul beta) și că ni se oferă aici câteva mici îmbunătățiri, dar și funcția numită Dynamic Badges despre care aflați mai multe din rândurile de mai jos. 

Nova Launcher

Acest feature va face ca în partea de jos a shortcut-urilor de pe ecranul de start să apară o mică iconiță cu imaginea unui contact care tocmai ce v-a dat un mesaj să spunem. Funcția poate fi activată pentru aplicațiile de mesagerie, dar și pentru cele de playback audio (în acest caz fiind afișate iconițe ale albumelor).

Dynamic Badges funcționează la fel de bine și pentru foldere, cât și pentru shortcut-ul Apelare, afișând iconița contactului ce v-a apelat ultima oară, dar nu ați putut prelua apelul. Pentru activarea lui DynamicBadges tot ce aveți de făcut este să urmați pașii de aici: - Settings - Notification Badges - Badge Type - Dynamic. Găsiți versiunea Beta Nova Launcher 5.1 chiar aici în format .apk!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×