Pixel Launcher primește funcții din Android Oreo într-o versiune modificată de dezvoltatori

1.876 ori
<b>Pixel Launcher primește funcții din Android Oreo într-o versiune modificată de dezvoltatori</b>La mijlocul lunii iunie vă informam prin intermediul unui articol și despre portarea lui Pixel Launcher pentru toate smartphone-urile Android, aplicație pe care unii dintre voi o folosiți chiar în acest moment. Descoperim astăzi că dezvoltatorii ce

Așa cum bine știți cei de la Google preferă să păstreze anumite aplicații exclusive doar pentru gama sa de produse, un exemplu fiind Pixel Launcher. Această aplicație a ajuns totuși pe mâna sa grație unei portări despre care vă informam chiar aici undeva pe la mijlocul lunii iunie. Acum descoperim că acei dezvoltatori ce au portat aplicația au modificat-o pentru a implementa funcții din Android Oreo la interior.

Pixel Launcher Modificat

Noua versiune modificată 2.1 vine din partea dezvoltatorilor AmirZ și DeleteScape, iar printre actualizări avem animația G în formă de pilulă, dar și zona Google Feed. Noutățile sunt în număr mare și printre cele notabile mai avem tema Oreo ce funcționează și pe versiuni mai vechi ale lui Android, funcția Notification Dots acum disponibilă pentru Marshmallow, dar și închiderea automată a tastaturii de pe ecran la întoarcerea în home screen din orice aplicație.

Avem și compatibilitate Samsung Secure Folder, iar la apăsarea widget-ului ce afișează data vom fi conduși direct în aplicația default calendar. Noul launcher modificat poate fi descărcat de aici și nu aveți nevoie de root pentru ca aplicația să funcționeze pe smartphone-ul vostru!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×