Galaxy Note 8 primeste Android 8.0 Oreo (neoficial); Iată detalii!

3.830 ori
<b>Galaxy Note 8 primeste Android 8.0 Oreo (neoficial); Iată detalii!</b>Ne apropiem de sfârșitul acestui an și utilizatorii flagship-urilor Samsung încă mai speră într-o minune, cea ca Android Oreo să poposească pe hornul telefoanelor lor înainte de 2018. Posesorii de Note 8 ar putea avea curând mult doritul

Cei care aşteaptă ca pe pâinea caldă actualizarea la Android 8.0 pentru Galaxy Note 8 primesc o veste bună astăzi. Softul tocmai a sosit, dar nu sub forma oficiala, ci printr-o scăpare pe web. Extra detalii aflaţi mai jos.

Sunt la fel de surprins că şi voi că au trecut mai bine de 3 luni şi Samsung tot nu a oferit actualizarea la Oreo pe apreciatul său phablet. Ceea ce vedeţi aici în capturi de ecran este un build intern Samsung pentru Note 8, probabil scăpat din cadrul programului de beta testing. La nivel oficial nu avem încă actualizarea software pentru terminal, dar cei care îşi iau inima în dinţi şi testează acest build pot avea „biscuitele cu cremă” mai devreme.

Până acum feedback-ul pare să fie pozitiv, temerarii care au încercat acest release scriind că funcţionează fără probleme. Există şi câteva bug-uri, precum Samsung Connect care nu merge bine şi ceva probleme cu camera, dar în rest e în proporţie de 90% OK. Pentru a face flashing cu acest build aveţi nevoie de softul Odin şi trebuie să aveţi un Note 8 cu build-ul "2BQK2" al actualului Samsung Experience.

Nu recomandăm să vă jucaţi cu software neoficial, mai ales pe un telefon de o mie de euro. Dacă totuşi ştiţi ce faceţi şi nu sunteţi străini de flashing, găsiţi aici toate resursele necesare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×