Google lansează managerul de fișiere Files Go pentru Android; este oferit gratuit și poate fi descărcat de aici

2.979 ori
<b>Google lansează managerul de fișiere Files Go pentru Android; este oferit gratuit și poate fi descărcat de aici</b>Astăzi cei de la Google au lansat oficial managerul de fișiere numit Files Go, aplicație oferită gratuit pe Android și compatibilă cu smartphone-urile ce rulează minim Android 5.0 Lollipop. Aflăm că software-ul a fost listat preț de câteva

În această zi de 7 noiembrie cei de la Google au lansat în magazinul de aplicații Google Play un nou manager de fișiere gratuit, unul numit Files Go care bineînțeles se adresează terminalelor cu Android. Sunt compatibile telefoanele ce rulează minim Android 5.0 și aflăm că aplicația de față a fost listată preț de câteva momente bune în magazinul Google Play, după care a fost eliminată dintr-un motiv sau altul.

Files GO

Există însă alternative prin care puteți încerca acest software, asta pentru că o serie de ochi ageri au remarcat listarea lui Files Go și au salvat fișierul apk. Acesta poate fi descărcat de pe apkmirror.com și după cum vedeți pe seama capturilor de ecran, interfața este una tare prietenoasă, fiind bazată pe carduri și oferind informații despre fișierele și folderele stocate pe telefon.

Aplicația poate scana automat pentru aplicații duplicat, identifica fișierele de mari dimensiuni, dar și oferi sugestii pentru a elibera din spațiul de stocare. Există totodată și o funcție de transfer de fișiere offline ce se folosește de conexiunea Bluetooth. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×