Plex lansează o aplicaţie VR cu suport pentru căştile de realitate virtuală Google Daydream

843 ori
<b>Plex lansează o aplicaţie VR cu suport pentru căştile de realitate virtuală Google Daydream</b>Printre cele mai populare soluții de streaming avem și Plex, serviciu care astăzi anunță lansarea unei aplicații VR cu suport pentru Google Daydream. Noul titlu permite vizionarea de conținut VR folosind orice telefon Android compatibil cu

Plex este una dintre cele mai populare soluţii de media streaming, ajunsă între timp o întreagă suită de aplicaţii. Va permite să vizionaţi seriale şi filme de pe NAS-ul vostru în streaming pe televizorul din sufragerie să zicem. Acum primeşte şi o aplicaţie Android VR cu suport pentru Google Daydream.

Plex VR

Cine avea un Plex Pass se bucură şi de sincronizare între terminalele mobile, integrare cu stocarea în cloud, metadata, control parental şi multipli utilizatori. Funcţii Live TV şi DVR erau de asemenea suportate, iar acum a intrat în ecuaţie şi VR-ul. Daca aveți un telefon cu Android împreună cu un headset Daydream veți putea viziona filme şi seriale de pe orice media server conectat la contul Plex.

Plex VR

Interacţiunea cu meniurile se face la 360 de grade, în realitate virtuală şi puteţi simula un cinematograf sau o sufragerie de vilă, printre altele. Vi se va înlocui televizorul cu un ecran gigantic simulat în faţa voastră şi puteţi invita încă 3 prieteni să vizioneze acelaşi film sau serial cu voi. Fiecare persoană are propriul avatar şi puteţi chiar să purtaţi discuţii prin chat vocal.

Plex VR

Privitul împreună de conţinuturi necesită un Plex Pass, dar prima săptămână e gratis după ce luaţi Plex VR. În vreme ce vă uitaţi la filme vă puteţi juca cu mediul din jur, cu pahare, popcorn, o măsuţă de cafea şi multe altele. Puteţi suna şi claxonul la un cinema drive in simulat. Pe lângă filmele standard, Plex VR suportă şi clipuri la 180 sau 360 de grade. Găsiţi aplicaţia aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×