Google lansează Datally, aplicaţie care te ajută să reduci consumul de date

2.003 ori
<b>Google lansează Datally, aplicaţie care te ajută să reduci consumul de date</b>Din partea celor de la Google vine astăzi o nouă aplicație mobilă intitulată Datally. Aceasta va ajuta utilizatorii să reducă consumul de internet folosind rețeaua celulară, un lucru util pentru acele persoane ce au un pachet de date limitat

Google a anunţat în această săptămână lansarea lui Datally, aplicaţie care ajută la reducerea consumului de date pe terminalele mobile. Cum traficul de date şi costurile aferente reprezintă mereu o problemă în epoca streamingului, e cazul să fim mai înţelepţi cu consumul nostru. Google ne ajută cu acest app.

Softul este evident gratuit în Play Store şi va oferi informaţii detaliate despre consumul vostru de date. Are rolul de a permite controlul şi economisirea datelor, dar şi de a afla ce aplicaţii "mănâncă" cel mai mult trafic. Utilizarea acestora e afişată la nivel de oră, zi, săptămână sau lună. Există evident şi o opţiune DataSaver, care va bloca traficul de date din fundal şi va urmări utilizarea datelor în timp real.

Veţi putea şi bloca datele cu doar un tap, dacă vi se pare că o aplicaţie e prea mare consumatoare. Datally are şi rolul de a informa utilizatorii atunci când se află aproape de un hotspot WiFi public şi îi va ajuta să se conecteze la acea reţea. Veţi putea şi să daţi un rating pentru calitatea reţelei, ajutând alţi utilizatori Datally. Înainte de acest debut internaţional, Datally a fost testat câteva luni în Filipine, ajutând utilizatorii să economisească 30% din date.

Fiecare aplicaţie consumatoare poate fi selectată şi veţi primi informaţiile aferente. Găsiţi aplicaţia aici şi trebuie să aveţi un terminal cu minim Android 5.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×