OnePlus 5T versus Galaxy Note 8 în testul bărbaţilor păroşi loviţi cu cactuşi (Video)

1.201 ori
<b>OnePlus 5T versus Galaxy Note 8 în testul bărbaţilor păroşi loviţi cu cactuşi (Video)</b>Seria reclamelor ciudate marca OnePlus continuă, iar acum în 2018 primim un spot publicitar și mai și. Vedem un soi de test de viteză realizat între OnePlus 5T și Samsung Galaxy Note 8, dar nu oricum, ci cu doi bărbați păroși în care se trage

Ce şi-a zis OnePlus? "Dacă tot am fost făcuţi misogini după câteva campanii de marketing eşuate, hai să ne dăm pe bărbaţi acum". Ca atare a luat doi bărbaţi bărboşi şi păroşi şi i-a făcut vedete de reclamă, după cum se vede mai jos. Acest spot are rol de comparaţie de tip Speed Test între OnePlus 5T şi Galaxy Note 8.

Reclama OnePlus

Cei doi sunt numiţi "idioţi" şi sunt bombardaţi cu cactuşi lansaţi din catapulte puternice. Unul ține în mână un OnePlus 5T şi celălalt un Note 8. Este eliberat din bombardamentul cu cactuşi primul care ajunge la 20 de aplicaţii deschise. Ţin minte că OnePlus 3 a fost criticat pentru viteza scăzută de deschidere a aplicaţiilor, deşi avea o grămadă de RAM.

S-au dus acele vremuri, iar acum consumul de RAM e mai bine administrat aparent. OnePlus ne arată în acest spot că flagship-ul său cu ecran 18:9 deschide aplicaţiile mai rapid decât Note 8, deşi ecartul e mititel dacă mă întrebaţi pe mine. Ca să nu mai vorbim că mă îndoiesc că acei bărbaţi au deschis şi jocuri când erau bombardaţi. Evident, avem de-a face cu o reclamă, nu cu un test obiectiv, deci era de aşteptat să câştige produsul din China.

Să vedem cum o să stea generaţia Snapdragon 845...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×