Google integrează funcţiile aplicaţiei Duo în Dialer si Messages, cu shortcut pentru apelare video

1.264 ori
<b>Google integrează funcţiile aplicaţiei Duo în Dialer si Messages, cu shortcut pentru apelare video</b>Descoperim astăzi faptul că funcțiile din aplicația Duo au fost de acum incluse și în soluțiile DIaler și Messages. Vom primi un shortcut pentru apelare video și printre celelalte introduceri pe care cei de la Google le-au adus în cazul de față se numără

Google Duo are mai bine de un an de la debut şi ne-am obişnuit cu această aplicatie de apelare video, preinstalată deja pe multe terminale cu Android. Acum aflăm că este integrată cu Dialer şi Messages pe Android, începând cu versiunea 13 a aplicaţiei Phone.

Google DUo

Cei de la Android Police au descoperit noua versiune de aplicaţie Phone, cu un shortcut pentru apeluri video. Au fost detectate noile opţiuni chiar de pe Google Pixel 2 XL la debutul de săptămâna trecută. Cine se află în Dialer şi apasă pe acel buton de convorbiri video, va închide actualul apel vocal şi va porni un apel video cu acea persoană. Teoretic totul ar trebui să funcţioneze ca apelurile video clasice de până acum, dar nu suntem siguri cum se va face implementarea pe terminalele non Pixel/Nexus/stock.

Google DUo

Integrarea în alte zone din Android a lui Duo începuse deja. Spre exemplu aplicaţia avea istoricul de apeluri video afişat în log-ul de la Dialer. Google Phone 13 trece la nivelul următor şi curioşii îl pot descărca de aici. Aveţi nevoie şi de o aplicaţie Contacts nouă (versiunea 2.1 sau mai nouă) şi Android Messages (versiunea 2.6 sau ulterioară). Mi se pare inedit că putem iniţia o convorbire video chiar din Android Messages, dar există şi aşa ceva.

Evident pentru a folosi toate aceste funcţii trebuie că ambele persoane care poartă apelul video să aibe funcţia activata şi suportată, iar operatorul la rândul său să ofere suport pentru aşa ceva.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×