Poţi descărca Adobe Photoshop Camera pe Android acum, sub formă de preview; Iată ce oferă aplicaţia

1.600 ori
<b>Poţi descărca Adobe Photoshop Camera pe Android acum, sub formă de preview; Iată ce oferă aplicaţia</b>Scriam la început de lună noiembrie despre aplicaţia Adobe Photoshop Camera, care aducea o sumedenie de filtre, opţiuni şi funcţionalitate AI pe mobil. Acum poţi descărca chiar tu aplicaţia, sub formă de APK

Scriam la început de lună noiembrie despre aplicaţia Adobe Photoshop Camera, care aducea o sumedenie de filtre, opţiuni şi funcţionalitate AI pe mobil. Acum poţi descărca chiar tu aplicaţia, sub formă de APK pe Android. Avem linkul mai jos, dar şi capturi de ecran şi detalii despre funcţiile din aplicaţie.

Photoshop Camera

Trebuie spus că Adobe Photoshop Camera nu se găseşte încă în Google Play Store, deci va fi descărcată separat. Debutul său oficial ar trebui să aibă loc în 2020. Preview-ul necesită să ai un terminal cu minim Android 9 instalat. Trebuie spus şi că sunt multe telefoane încă nesuportate, deşi au Android 9 sau chiar Android 10. Veţi găsi în aplicaţie filtre de tip Snapchat, efecte speciale şi o sumedenie de opţiuni de editare.

Photoshop Camera

La început va trebui să vă autentificaţi cu contul Adobe (sau Facebook sau Google) şi veţi primi un tutorial. Cătarea pentru captura e destul de aerisită pentru o aplicaţie de fotografiere. Butonul shutter şi filtrele sunt jos, iar unele filtre mai inedite şi fistichii se vor putea descărca ulterior. Odată ales un filtru trebuie să daţi swipe pe ecran pentru a vedea şi alte versiuni ale sale.

Photoshop Camera

Vestea bună e că oricine poate încerca acest preview/beta, fără să fie înscris într-un program special. Există totuşi oameni pe XDA care au avut parte de lag şi mişcarea greoaie a aplicaţiei. Cineva se plângea de supraîncălzire pe OnePlus 7 Pro. Pe lângă filtre avem şi "Lenses" care adăugă un cer înstelat peste captura ta, chiar dacă o faci ziua. Şi o face convingător. Apar și unele Lenses special pentru captura foto culinară. Veţi putea umbla şi la saturare, contrast, luminozitate, nivelul de negru, luminozitate şi nuanţe de culoare.

Adobe Sensei, celebrul AI al companiei este la posturi pentru a îmbunătăţi chiar şi cadrele ratate sau blurate, sau chiar prea întunecate. Dacă sunteţi curioşi găsiţi aplicaţia AICI şi vă aştept cu feedback în comentarii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×