Serviciul de plăți Facebook Pay este acum disponibil utilizatorilor din SUA; Iată ce oferă

434 ori
<b>Serviciul de plăți Facebook Pay este acum disponibil utilizatorilor din SUA; Iată ce oferă</b>Pe piața din SUA a debutat în ultimele 24 ore și noul serviciu de plăți cu telefonul intitulat Facebook Pay. Printre avantajele oferite în cazul de față avem experiența de plăți securizate nu doar în cadrul aplicației Facebook

Pe piața din SUA tocmai ce a debutat în ultimele 24 ore și noul serviciu de plăți cu telefonul intitulat Facebook Pay. Printre avantajele oferite în cazul de față avem experiența de plăți securizate nu doar în cadrul aplicației Facebook, dar și în titluri folosite masiv precum este cazul Messenger, Instagram, respectiv WhatsApp.

Facebook Pay

Acest nou serviciu permite utilizatorilor Facebook să adauge metoda preferată de plată pentru a realiza plăți și achiziții din aplicațiile mai sus menționate. În mod interesant, utilizatorii au la dispoziție posibilitatea de a-și seta contul Facebook Pay pentru fiecare aplicație în parte (Messenger, FB, Instagram, WhatsApp) sau alege ca același date și preferințe să fie utilizate pentru toate aplicațiile în cauză.

Ni se oferă și un o secțiune de istoric pentru a vedea plățile realizate și achizițiile făcute, dar și o zonă de unde putem administra opțiunile de plată și setările. Mai mult de atât, Facebook Pay promite și suport clienți în timp real prin chat. Din această săptămână serviciul este disponibil în Facebook și Messenger pe piața din SUA și poate fi utilizat pentru achiziția de bilete la concerte, plăți către prieteni, achiziții din zona Marketplace sau donații. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×