Precomenzile lui Motorola RAZR 2019 încep în sfârşit pe 26 ianuarie; Iată când vine în magazine

1.434 ori
<b>Precomenzile lui Motorola RAZR 2019 încep în sfârşit pe 26 ianuarie; Iată când vine în magazine</b>După o amânare apărută la final de 2019, iată că în sfârşit Motorola RAZR 2019 a primit o perioadă de începe a precomenzilor. Telefonul va putea fi precomandat de pe 26 ianuarie. Recent i-am văzut şi ambalajul scăpat online în varianta finală.

După o amânare apărută la final de 2019, iată că în sfârşit Motorola RAZR 2019 a primit o perioadă de începe a precomenzilor. Telefonul va putea fi precomandat de pe 26 ianuarie. Recent i-am văzut şi ambalajul scăpat online în varianta finală.

Mi se pare interesant că din 3 telefoane mainstream pliabile de la branduri mari, toate 3 au fost amânate. Unele mai puţin că acest Motorola RAZR 2019, care a întârziat o lună, altele cu jumătate de an că Galaxy Fold. Şi Huawei Mate X a sosit cu câteva luni întârziere. Revenind totuşi la subiectul acestui articol, Moto RAZR 2019 va putea fi precomandat de pe 26 ianuarie, adică de duminică, ceea ce mi se pare bizar. În general disponibilitatea la precomanda a unui terminal mult aşteptat începe într-o vineri sau luni.

Pliabilul cu clapetă trebuia să se vândă din decembrie, apoi a fost amânat până pe 7 ianuarie. Până la urmă a avut încă o amânare şi cred că de abia la început de februarie 2020 intră în posesia primilor cumpărătorii. Data de 6 februarie circula la operatorul Verizon cel puţin, partener exclusiv Motorola pentru acest produs. Terminalul va costa în jur de 1500 de USD în State şi în jur de 1600 de euro în UE. Partea bună e că americanii îl vor putea "sparge" în 24 de rate de 62.49, într-un program Verizon care îmi aminteşte de cel de la Orange.

Vă reamintesc că  Motorola RAZR 2019 este la bază un telefon midrange, cu procesor Snapdragon 710 şi că vine cu un ecran AMOLED de 6.18 inch care se pliază pe mijloc fără o cută aşa vizibilă ca la Galaxy Fold. Devine foarte compact când este închis şi are o baterie de 2510 mAh şi un ecran extern. La bord avem şi o cameră de 16 MP în spate, 8 MP în faţă într-un breton, 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

Aveţi aici impresii hands-on.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×