OnePlus invocă spiritul sărbătorilor cu un pian realizat din 17 telefoane; Iată viralul zilei (Video)

915 ori
<b>OnePlus invocă spiritul sărbătorilor cu un pian realizat din 17 telefoane; Iată viralul zilei (Video)</b>Mulţi oameni s-ar opri o secundă să asculte un om talentat care cânta la pian în mall sau într-un parc. În acest caz pianistul clasic Karim Kamar a început să cânte lângă Turnul Eiffel, doar că nu folosind un pian ci...

Mulţi oameni s-ar opri o secundă să asculte un om talentat care cânta la pian în mall sau într-un parc. În acest caz pianistul clasic Karim Kamar a început să cânte lângă Turnul Eiffel, doar că nu folosind un pian ci... ecrane de telefoane OnePlus. Cum a ieşit acest viral vedeţi mai jos.

Folosind 17 telefoane care afişau clapele aferente unui pian, artistul şi-a arătat măiestria. E de admirat dexteritatea pianistului şi modul în care a putut să se adapteze la noua paradigmă de input. Mesajul campaniei este "Conectează-te cu ce conteaza de Crăciun". Cei mici şi cei mari au fost apoi invitaţi să încerce chiar ei "clapele" de pe telefoanele OnePlus. Toată lumea a fost înduioşată de piesele sensibile cântate de pianist, iar clipul s-a viralizat, având peste 166.000 de vizualizări.

Au fost folosite 17 unităţi OnePlus 7T Pro pentru a realiza această filmare, atrăgând atenţia asupra sensibilităţii ecranului său de 90 Hz. Dar OnePlus nu s-a oprit aici! A pornit un turneu european de pian cu OnePlus Piano. A dus actul muzical în Londra, Germania şi în Helsinki. Dacă ar fi să fiu cârcotaş aş zice că ceea ce auzim în clipurile YouTube sunt track-uri pre înregistrate de pian şi oricât de expert ai fi e greu să atingi notele aşa perfect pe un pian-aplicatie digitală faţă de un pian real.

OnePlus a evoluat mult de la vremea când făcea campanii misogine de promovare. Vă reamintim că avem și un link de referire pentru voi, prin care dacă faceți achiziția, primiți și extra 10 euro de cheltuit pentru accesorii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×