Retweeturile de pe Twitter pot include acum fotografii, clipuri video şi GIF-uri

550 ori
<b>Retweeturile de pe Twitter pot include acum fotografii, clipuri video şi GIF-uri</b>Twitter e pe cale să devină mai deştept, iar celebra reţea de microblogging va permite ca retweeturile să includă elemente multimedia mai complexe. Vestea vine probabil ca răspuns la noutăţile Facebook anunţate

Twitter e pe cale să devină mai deştept, iar celebra reţea de microblogging va permite ca retweeturile să includă elemente multimedia mai complexe. Vestea vine probabil ca răspuns la noutăţile Facebook anunţate la evenimentul F8 de acum o săptămână.

În acest moment poţi posta un status care să aibă o limită de 280 de caractere şi poţi include clipuri video, GIF-uri şi poze. Retweeturile nu puteau include aşa ceva până acum. Mai nou putem include GIF-uri în retweet-uri, dar şi clipuri şi poze. Twitter a evoluat în ultimii ani, marele său pas fiind trecerea de la 140 de caractere la 280 de caractere.

GIF-urile au ajuns ceva comun în ziua de azi, postate din abundenţă pe reţelele de socializare, inclusiv Facebook, Messenger şi Whatsapp. Sunt secvențe din filme și seriale celebre, dar și meme-uri sau clipuri YouTube decupate. Retweeturile includ acum tweetul original, un comentariu al tău asupra sa, sau un conţinut multimedia (GIF, video, foto).

Probabil ştiţi deja că Twitter pune la dispoziţie o bază amplă de GIF-uri haioase şi oferă posibilitatea de upload de poze sau video. Există şi o limitare şi anume că această noutate e disponibilă doar în aplicaţia Twitter pentru iOS, cea pentru Android, dar şi Mobile Twitter în web browsere. Pe desktop nu se poate deci da un retweet cu un GIF. Acolo avem cifre, litere şi emoji-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×