Căștile wireless Xiaomi QCY T2C primesc o reducere importantă pe TomTop; Iată suma la care sunt vândute acum

1.146 ori
<b>Căștile wireless Xiaomi QCY T2C primesc o reducere importantă pe TomTop; Iată suma la care sunt vândute acum</b>În această perioadă căștile wireless sunt la mare căutare și grație producătorilor din China avem și alternative mult mai accesibile la Galaxy Buds sau AirPods dacă vreți. Xiaomi este o companie ce are numeroase căști wireless

În această perioadă căștile wireless sunt la mare căutare și grație producătorilor din China avem și alternative mult mai accesibile la Galaxy Buds sau AirPods dacă vreți. Xiaomi este o companie ce are numeroase căști wireless în portofoliu, un exemplu fiind modelul Xiaomi QCY T2C despre care vă vorbim în rândurile următoare și care în aceste zile se bucură de o reducere importantă pe TomTop.com.

Xiaomi QCY T2C

Aceste căști vin echipate cu drivere dinamice de 6 mm și aflați că avem și suport Bluetooth 5.0 pentru o conexiune mai stabilă, pe distanțe de până la 10 metri. Se oferă funcția auto-pairing cu telefonul, dar și funcția de auto-conectare via Bluetooth atunci când căștile sunt scoase din cutiuța de purtare/încărcare.

Xiaomi QCY T2C

Se oferă și certificare IPX4 pentru rezistență la apă, iar apropo de cutiuța de încărcare - aceasta oferă o capacitate de 800 mAh și poate încărca setul de căști de maxim 8 ori pentru a te bucura de streaming audio wireless de până la 32 ore. Căștile oferă autonomie de 4 ore cu o singură încărcare și avem și un sistem inteligent de reducere al zgomotului de fundal. 

Xiaomi QCY T2C

Căștile Xiaomi QCY T2C dispun și de microfoane duale pentru apeluri de calitate și aflați că puteți folosi fie o singură cască, fie pe amândouă în funcție de preferințe. Prețul acestora este de doar 24.26 euro pe TomTop.com și tot în oferta sa găsiți modelul de căști Redmi Airdost la suma de 22.83 euro.

Mai multe reduceri aveți aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×