Xiaomi Mi Mix 2s primește un update software, cu focusul pus pe îmbunătățirea camerei foto

1.087 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2s primește un update software, cu focusul pus pe îmbunătățirea camerei foto</b>În ultimele zile și smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 2s a primit o actualizare software importantă, asta după ce în luna octombrie a anului trecut făcea trecerea la Android Pie + MIUI 10. Acum asistăm la distribuirea unui update menit să

În ultimele zile și smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 2s a primit o actualizare software importantă, asta după ce în luna octombrie a anului trecut făcea trecerea la Android Pie + MIUI 10. Acum asistăm la distribuirea unui update menit să îmbunătățească experiența în materie de fotografiere, pe lista de noutăți numărându-se și un mod de captură nocturnă integrat în aplicația dedicată de pe device.

Xiaomi

Chiar aflam anterior că este vorba despre funcțiile camerei foto de pe Mi Mix 3 care urmau să ajungă atât pe Mi 8, dar și pe acest Mi Mix 2s - lucru ce se întâmplă acum. Continuând cu noutățile mai aflați că avem de acum și un mod de captură video la 960 cadre pe secundă în slow-motion și că există o iconiță nouă pentru baterie.

De asemenea, avem parte și de noi scurtături la deschiderea meniului de multitasking, shortcut-uri care în funcție de preferințe pot fi activate sau dezactivate. Vă reamintim că Xiaomi Mi Mix 2s se află pe masa de teste Mobilissimo.ro în aceste zile și că în momentul de față cel mai mic preț de pe plan local este de doar 1.649 lei pe QuickMobile dacă folosiți codul QUICK202.

Mulțumim pentru pont lui Radu Baciu!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×