Skype pentru Android primește un redesign de amploare

1.364 ori
<b>Skype pentru Android primește un redesign de amploare</b>Skype primește o versiune redesenată pentru Android. Accentul se va pune pe câteva elemente: viteză, simplitate și funcționare ireproșabilă. Mă rog, acestea sunt dezideratele lor. Rămâne la latitudinea noastră să stabilim dacă și...

Skype primește o versiune redesenată pentru Android. Accentul se va pune pe câteva elemente: viteză, simplitate și funcționare ireproșabilă. Mă rog, acestea sunt dezideratele lor. Rămâne la latitudinea noastră să stabilim dacă și îndeplinesc punctele mai sus enunțate.

Cred că Skype este și cel mai utilizat serviciu de apeluri video prin intermediul tehnologie VoIP. Se pune accentul pe conversațiile recente. Acestea sunt scoase în față de când pornești aplicația. Printr-un gest de tip swipe vei putea porni o conversație. Trebuie să nu uit a specifică că noua aplicație Skype va sosi pentru telefoanele ce rulează de la Android 4.0 spre o versiunile mai noi.

Microsoft a achiziționat Skype pentru 8.5 miliarde dolari. Se spune că operatorii telecom au ales să nu promoveze prea intens Windows Phone 7 tocmai pentru a sancționa Microsoft în felul lor. Skype oferă posibilitatea de a conversa prin mesaje scrise, apeluri de voce și apeluri video. Google pe de altă parte își dorește să contraatace Skype prin intermediul Hangouts ce a înlocuit Google Talk și a beneficiat de o promovare consistentă la ultimul Google I/O.

Puteți descărca aplicația Skype de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×