Samsung Galaxy Note 3 va debuta În cadrul unui eveniment Unpacked inclus În IFA 2013, pe 4 septembrie

1.079 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 va debuta În cadrul unui eveniment Unpacked inclus În IFA 2013, pe 4 septembrie</b>Avem motive serioase să așteptăm sfârșitul verii, nu doar pentru a asista la debutul unui nou iPhone, ci și pentru a vedea în sfârșit mult așteptatul phablet Galaxy Note 3. știam deja că acest model va sosi la IFA 2013, iar acum avem o...

Avem motive serioase să așteptăm sfârșitul verii, nu doar pentru a asista la debutul unui nou iPhone, ci și pentru a vedea în sfârșit mult așteptatul phablet Galaxy Note 3. știam deja că acest model va sosi la IFA 2013, iar acum avem o confirmare cu privire la data exactă a debutului.

Cu câteva săptămâni în urmă, un analist coreean afirma că noul Note va fi lansat în septembrie, iar cei de la Android Geeks au început să își întrebe sursele, pentru a afla dată exact a debutului. O persoană "apropiată de Samsung" a confirmat că noul phablet va sosi pe 4 septembrie, în cadrul unui eveniment Samsung Unpacked aflat sub umbrelă IFA 2013, show tech din Berlin.

în august Samsung va anunța oficial evenimentul și va posta primele teasere, trimițând și primele invitații. Ambele modele Note lansate până acum au debutat la IFA Berlin, deci nu ne surprinde această programare a evenimentului. Dacă va fi anunțat în septembrie, Galaxy Note 3 ar putea ajunge pe piața în același timp cu iPhone 5S, stirbindu-i puțin din faima.

Ne așteptăm aici la un terminal cu ecran Super AMOLED sau IPS LCD (în funcție de piață), cu rezoluție full HD și diagonală cuprinsă între 5.7 și 5.9 inch, plus 2 GB RAM și procesor Snapdragon 800.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×