Spotify ajunge în sfârșit și la noi din noiembrie; serviciul de streaming audio va oferi un trial gratuit de 30 zile

2.363 ori
<b>Spotify ajunge în sfârșit și la noi din noiembrie; serviciul de streaming audio va oferi un trial gratuit de 30 zile</b>După ce de-a lungul acestui an s-a tot vehiculat în blogosfera română faptul că serviciul de streaming audio Spotify va ajunge și în România, iată că acum avem parte de o confirmare. Aflăm via Manafu.ro faptul că Spotify va debuta începând din

Pe parcursul acestui an s-a mai vehiculat faptul că serviciul de streaming audio Spotify va ajunge și în România, confirmarea acestui detaliu sosind astăzi. Aflăm via manafu.ro că lansarea propriu-zisă va avea loc pe data de 28 noiembrie și totodată descoperim că celebrul site și-a actualizat secțiunea Termeni și Condiții care acum este disponibilă în limba română și care poate fi accesată chiar de aici.

Ca rivali principali Spotify va avea de înfruntat soluții precum Deezer, Apple Music, dar și Tidal. În altă ordine de idei, așa cum aflam de curând, serviciul Microsoft Groove va fi închis și în cazul în care aveați un cont aici, trebuie știut că aveți posibilitatea de a vă muta colecția de muzică pe Spotify și beneficia aparent de 60 zile trial gratuit pentru testarea lui Spotify.

Restul doritorilor ce sunt considerați drept clienți noi vor primi acces gratuit 30 zile pentru a vedea cum stă treaba cu Spotify. În acest moment serviciul de streaming audio are în arhivă un număr de peste 30 milioane de melodii și utilizatorii pot asculta playlist-urile favorite fie de pe smartphone, tabletă sau desktop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×