Samsung W2018 aduce o cameră foto de 12 mpx cu diafragmă f/1.5! Debutează oficial cu dotări de flagship

2.338 ori
<b>Samsung W2018 aduce o cameră foto de 12 mpx cu diafragmă f/1.5! Debutează oficial cu dotări de flagship</b>Așa cum era programat, pe data de 1 decembrie a venit și lansarea lui Samsung W2018, smartphone cu clapetă deosebit ce se remarcă printr-un hardware de flagship și prin prețul uriaș. Costă 2000 euro pe piața din China și aduce

În timp ce noi celebram Ziua Națională, sud-coreenii de la Samsung lansau ieri în China noul smartphone cu clapetă intitulat Samsung W2018 pe care îl puteți admira în galeria de mai jos. Din start ne este comunicat faptul că avem de-a face cu un telefon premium, detaliu scos la iveală și de către prețul său ce se oprește la fix 2000 euro.

Samsung W2018

Pentru această sumă vom primi un telefon cu hardware de Samsung Galaxy S8, pe lista de dotări fiind menționat un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB RAM, 64 GB de stocare flash și două display-uri de 4.2 inch cu rezoluție Full HD. Avem o cameră frontală de 5 megapixeli, port USB Type-C și sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat preinstalat din fabrică.

Samsung W2018

Deși toate aceste dotări sunt de-a dreptul inedite pentru un smartphone cu clapetă, mai există ceva ce ne dă pe spate. Este vorba despre camera foto principală, o cameră cu senzor de 12 megapixeli și deschidere f/1.5! Este o adevărată realizare în zona smartphone și astfel Samsung ia titlul deținut anterior de LG V30 cu a sa difragmă f/1.6 pentru camera duală din spate.

Ce înseamnă acest nivel al diafragmei este că putem obține fotografii cu efect bokeh mai natural, dar și o calitate superioară a imaginilor în condiții de luminozitate scăzută. Aparent, software-ul acestei camere foto are și ceva servicii AI în spate ce pot schimba automat deschiderea între f/1.5 și f/2.5. Așteptăm acum și ceva mostre foto realizate de Samsung W2018 și aflați că telefonul rămâne doar în China!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×