Xiaomi Mi Mix 2 se lansează pe 11 septembrie! Vedem un teaser ce face aluzie la display-ul edge-to-edge de 6+ inch!

1.119 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2 se lansează pe 11 septembrie! Vedem un teaser ce face aluzie la display-ul edge-to-edge de 6+ inch!</b>Un alt anunț mult așteptat este și cel al smartphone-ului Xiaomi Mi Mix 2, terminal ce are în sfârșit o dată de lansare asociată - 11 septembrie. Asta înseamnă că noul produs cu ecran edge-to-edge va fi prezentat oficial cu doar o zi înainte de

În pragul IFA sosește și un teaser marca Xiaomi care ne anunță că lansarea lui Mi Mix 2 este programată pe data de 11 septembrie, adică cu doar o zi înainte de presupusul debut al lui iPhone 8. Din teaserul-invitație pe care îl puteți vedea mai jos aflăm că evenimentul va avea loc în cadrul sălii de sport din cadrul Universității de Tehnologie din Beijing, o încăpere impresionantă ce poate găzdui aproximativ 7500 persoane.

Xiaomi Mi Mix 2

Despre dotările hardware nu știm detalii oficiale, cu excepția zvonurilor ce indică prezența unui procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la interior, a unui modul de 6 GB RAM și a display-ului AMOLED cu diagonala de 6.4 inch. Mai sunt speculații cu privire la spațiul de stocare (128 sau 256 GB) și referitoare la bateria de 4500 mAh pe care o vom regăsi la pachet.

Trebuie să ne așteptăm la un raport screen-to-body mai generos de această dată și o privire asupra posibilului design am avut atunci când Philippe Starck (designerul telefonului) ne-a prezentat un concept tare arătos. Poate vom primi și o cameră duală și personal nu m-ar deranja să văd și o variantă ceva mai compactă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×