Versiunea Play Store din Android 4.4 apare cu detalii În capturi de ecran, vine cu navigare slide out

1.241 ori
<b>Versiunea Play Store din Android 4.4 apare cu detalii În capturi de ecran, vine cu navigare slide out</b>Android 4.4 KitKat va aduce în afară de câteva schimbări de culoare și look și o serie de noi aplicații Google, printre care și Play Store. Astăzi vedem câteva capturi de ecran cu acest nou Play Store, pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp;...

Android 4.4 KitKat va aduce în afară de câteva schimbări de culoare și look și o serie de noi aplicații Google, printre care și Play Store. Astăzi vedem câteva capturi de ecran cu acest nou Play Store, pe care îl puteți vedea mai jos.

Play Store Android 4.4 KitKat

Cea mai mare schimbare este sistemul de navigare, devenit unul slide out, numit tradițional "stil hamburger". Versiunea actuală a magazinului de aplicații, 4.3.11 oferă opțiunile înghesuite într-un singur meniu. Navigarea slide-out vine cu taburi precum Store Home, My Apps/Movies & TV, Shop, Wishlist și Redeem.

Play Store Android 4.4 KitKatPlay Store Android 4.4 KitKat

Meniul include acum doar Setting și Help, iar zvonurile afirmă că Google va schimba întreaga interfața în sistemul de "carduri" pe care l-a adus Google Now. Se pare că Google va merge pe un look similar cu cel adoptat de Gmail în ultima vreme, dar acestea sunt doar zvonuri deocamdată. Ca de obicei mă aștept ca APK-ul noului Play Store să ajungă pe web mai rapid decât lansarea lui Android 4.4.

Android 4.4 KitKat

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×