VLC vine acum cu suport Chromecast pe iOS; Sunt rezolvate și o serie de bug-uri

916 ori
<b>VLC vine acum cu suport Chromecast pe iOS; Sunt rezolvate și o serie de bug-uri</b>Aflăm astăzi că aplicația VLC de pe iOS a fost actualizată, printre marile noutăți numărându-se implementarea suportului pentru Chromecast. Sunt rezolvate cu această ocazie și o serie de bug-uri semnalate de către utilizatori în versiunea precedentă

După ce în luna ianuarie cei de la VideoLAN adăugau suportul experimental Chromecast în aplicația VLC pentru iOS, iată că acum funcția debutează în formă finală atât pe iPhone cât și pe iPad. Avem parte și de rezolvarea unor bug-uri semnalate de către utilizatori în versiunea precedentă, printre acestea numărându-se și faptul că fișierele de pe telefon nu erau afișate în cadrul aplicației.

S-a rezolvat și bug-ul ce făcea ca unele fișiere descărcate să dispară, dar și problema de logare în Google Drive pentru anumiți utilizatori. Alte noutăți sunt reprezentate de către îmbunătățirea calității la playback-ul audio și introducerea opțiunii de a viziona clipuri la 360 grade prin mișcarea/înclinarea telefonului. 

De asemenea, VLC include acum și o serie de îmbunătățiri la nivel de stabilitate și performanță. VLC pentru iOS poate fi descărcat de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×