VLC vine acum cu suport Chromecast pe iOS; Sunt rezolvate și o serie de bug-uri

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii  iOS 646 ori
<b>VLC vine acum cu suport Chromecast pe iOS; Sunt rezolvate și o serie de bug-uri</b>Aflăm astăzi că aplicația VLC de pe iOS a fost actualizată, printre marile noutăți numărându-se implementarea suportului pentru Chromecast. Sunt rezolvate cu această ocazie și o serie de bug-uri semnalate de către utilizatori în versiunea precedentă

După ce în luna ianuarie cei de la VideoLAN adăugau suportul experimental Chromecast în aplicația VLC pentru iOS, iată că acum funcția debutează în formă finală atât pe iPhone cât și pe iPad. Avem parte și de rezolvarea unor bug-uri semnalate de către utilizatori în versiunea precedentă, printre acestea numărându-se și faptul că fișierele de pe telefon nu erau afișate în cadrul aplicației.

S-a rezolvat și bug-ul ce făcea ca unele fișiere descărcate să dispară, dar și problema de logare în Google Drive pentru anumiți utilizatori. Alte noutăți sunt reprezentate de către îmbunătățirea calității la playback-ul audio și introducerea opțiunii de a viziona clipuri la 360 grade prin mișcarea/înclinarea telefonului. 

De asemenea, VLC include acum și o serie de îmbunătățiri la nivel de stabilitate și performanță. VLC pentru iOS poate fi descărcat de aici!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×