Gmail pentru Android primeşte o actualizare care permite schimbarea tipului de Inbox

2.140 ori
<b>Gmail pentru Android primeşte o actualizare care permite schimbarea tipului de Inbox</b>Astăzi cei de la Google au început distribuirea unei noi versiunii Gmail pentru Android, release care aduce o actualizare minoră putem spune. Aceasta ne permite schimbarea tipului de inbox, lucru ce se poate realiza foarte rapid direct din

Nu a venit încă sezonul marilor actualizări Google cu ocazia lui I/O 2018, dar încep să se mişte cât de cât lucrurile. Recent aflam că a sosit Android P Developer Preview 1, iar azi Gmail este actualizat, ce e drept cu o funcţionalitate mică, dar utilă. 

Gmail

E vorba despre posibilitatea de a schimba tipul de Inbox pentru mailurile primite. Sunt persoane care primesc foarte multe tipuri de mailuri, de la muncă, personale, de la familie, prieteni şi facturi sau oferte speciale. Până acum utilizatorii Gmail de pe Android nu aveau foarte multe opţiuni în zona de tip de inbox, deşi paradoxal cei de pe iOS aveau aceste funcţii.

Google a implementat acum o modalitate de a schimba tipul de Inbox direct de pe telefon. Astfel, utilizatorii Gmail for Android îşi vor organiza inbox-urile mai bine, inclusiv prin prioritizarea mailurilor necitite, sau a celor Starred, eventul a celor din zona "Priority". Practic aceeaşi configuraţie pe care o aveţi pe PC o veţi avea şi pe mobil pe Gmail. Totul se găseşte în zona Settings/Inbox Type.

Lansarea funcţionalităţii se face treptat şi ar putea dura până la 2 săptămâni până ce ajunge la toată lumea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×