Nokia 8 primește actualizarea cu modul Pro Camera; Avem comenzi de control manual în stil Lumia

993 ori
<b>Nokia 8 primește actualizarea cu modul Pro Camera; Avem comenzi de control manual în stil Lumia</b>O veste pe care cei de la HMD Global au dezvăluit-o în cadrul evenimentului recent din Moscova a fost aceea că smartphone-ul Nokia 8 va primi în perioada următoare un update menit să aducă modul Pro Camera, cel de control manual în stil Lumia

În cadrul evenimentului HMD Global de acum câteva zile în cadrul căruia au debutat smartphone-urile Nokia 2.1, 3.1 și Nokia 5.1, oficialii companiei au declarat și faptul că flagship-ul Nokia 8 se pregătește de un update - unul menit să aducă printre altele și modul Pro Camera pentru captura foto.

Nokia 8

Este vorba despre celebra interfață de control manual în stil Lumia care se livrează începând de astăzi prin intermediul update-ului V4.88B ce sosește într-un pachet de aproximativ 600 MB. Printre funcțiile de control puse la dispoziție de către acest mod avem reglare nivel ISO, viteză shutter, compensare expunere, dar și reglare balans de alb, totul fiind controlat prin reglaje de tip semicerc.

În altă ordine de idei aflați că actualizarea de față aduce și alte noutăți precum îmbunătățirea conexiunilor WiFi. În perioada următoare modul Pro Camera este așteptat să ajungă și pe alte terminale Nokia cu optică Zeiss. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×