YouTube primeşte o organizare mai bună a conversaţiilor/comentariilor şi suport HDR

Autor:  | Publicat în:  YouTube  Aplicatii 886 ori
<b>YouTube primeşte o organizare mai bună a conversaţiilor/comentariilor şi suport HDR</b>De astăzi, platforma de socializare YouTube primește o actualizare importantă ce aduce o organizare mai bine pusă la punct a conversațiilor și a comentariilor, dar și suport pentru încărcarea de clipuri video filmate în HDR. Noutățile ar trebui să fie

Cu câteva zile în urmă YouTube a făcut un nou pas spre transformarea secţiunii sale de comentarii într-o modalitate coerentă de socializare, iar azi serviciul video a primit şi suport HDR. Aflaţi care sunt noutăţile mai jos.

YouTube

Când vine vorba de secţiunea de comentarii, avem acum comentarii Pinned, care pot fi promovate şi scoase în evidenţă prin "pinning" în zona superioară a feed-ului. Astfel va creşte engagement-ul fanilor cu cele mai populare comentarii. Pot fi acordate şi inimi de către creatorii de conţinut comentariilor care le plac, că feedback pentru comunitate.

În plus, atunci când persoana care a creat clipul comentează, numele de utilizator va apărea sub textul comentariului subliniat cu o culoare fistichie. Ultimele luni au adus şi moderatori pentru comentarii, blacklist-uri pentru cuvinte şi alte funcţii noi. Cât despre suportul HDR, acesta a sosit azi, permiţând posesorilor de terminale cu ecrane HDR să privirească imagini cu nişte culori mai bine calibrate, o gamă mai largă de culori şi un alb şi negru mai aproape de realitate.

Televizoarele 4K HDR vor reflecta cel mai clar această schimbare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×