Huawei Mate 8 primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România; iată mai multe detalii!

2.819 ori
<b>Huawei Mate 8 primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România; iată mai multe detalii!</b>Posesorii români de phablet-uri Huawei Mate 8 au astăzi un motiv de bucurie și asta pentru că update-ul a început a fi distribuit oficial și la noi în țară. Prezența sa ne-a fost semnalată de către un cititor și aflăm astfel că actualizarea sosește în

Pe parcursul lunii trecute am aruncat și o privire asupra roadmap-ului de actualizări la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-urile Huawei, pe lista cu pricina aflându-se și phablet-ul Mate 8. Acesta a primit deja noul release pe piața din China, iar astăzi avem și confirmarea sosirii lui pe plan local - asta prin intermediul cititorului nostru David Andrei căruia îi mulțumim pe această cale.

Huawei Mate 8

Revenind la actualizare, aflați că acesta sosește într-un pachet de 2.26 GB - motiv pentru care se recomandă utilizarea unei conexiuni Wi-Fi și desigur ca bateria telefonului să fie complet încărcată înainte de a porni la update. Ca noutăți principale avem aici interfața EMUI 5.0, cea pe care succesorul său Mate 9 o aduce din fabrică.

Huawei Mate 8

Aceasta aduce un look ceva mai curat, opțiunea de a avea un sertar dedicat pentru afișarea aplicațiilor și aparent ni se promite că apăsările accidentale pe ecran vor fi de domeniul trecutului. Phablet-ul Mate 8 continuă a fi o alegere foarte bună pentru cei care își doresc un phablet generos și bine echipat pe partea hardware, acesta având un preț de 2.299 lei la QuickMobile, respectiv 2.349 lei la eMAG.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×