Și Huawei ar avea în dezvoltare un smartphone cu display edge-to-edge; vedem astăzi o randare a conceptului

1.338 ori
<b>Și Huawei ar avea în dezvoltare un smartphone cu display edge-to-edge; vedem astăzi o randare a conceptului</b>Cu toate că cei de la Sharp au venit în urmă cu ceva timp pe piață cu un smartphone ce ne aducea mai aproape de conceptul edge-to-edge, abia cu lansarea lui Xiaomi Mi MIX se pare că și ceilalți producători au prins gustul unui asemenea dispozitiv. După

Xiaomi Mi MIX nu a impresionat doar publicul, ci și companiile tech de pe piață care la rândul lor au în plan lansarea unui asemenea dispozitiv cu display edge-to-edge. Dacă în această dimineață aflamMeizu va prezenta un handset similar chiar luna viitoare în Ajunul Crăciunului, iată că acum apar informații și despre planurile avute de către Huawei pentru un dispozitiv la fel de impresionant la capitolul design. 

Huawei Concept

Detaliile vin din partea analistului chinez Pan Jiutang care susține faptul că Huawei pregătește un terminal cu display edge-to-edge curbat, terminal ce va fi axat pe inteligența artificială, în acest sens urmând a integra numeroși senzori la pachet. Aparent, dispozitivul concept ar fi fost deja prezentat unor insideri și ar fi cu adevărat superb din toate punctele de vedere.

Alături de informația de față a sosit și o randare cam nerealistă pentru acest smartphone Huawei, imagine ce ne prezintă un terminal cu display edge-to-edge ce ocupă întregul panou frontal. Inedit este și faptul că telefonul nu pare a avea vreun buton fizic la bord, cel puțin nu în randarea pe care o avem mai sus. Toate comenzile ar urma să fie realizate de către AI, așa că lipsa elementelor fizice ar avea sens.

Pan Jiutang declară că ineditul smartphone Huawei va fi prezentat luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×