YouTube Red şi Google Play Music urmează să se contopească în perioada următoare, conform declaraţiilor Google

Autor:  | Publicat în:  Google  YouTube 1.016 ori
<b>YouTube Red şi Google Play Music urmează să se contopească în perioada următoare, conform declaraţiilor Google</b>În cadrul unei discuții ce a avut loc la New Music Seminar din New York, Lyor Cohen, şeful secţiunii Muzică de la YouTube a confirmat contopirea dintre serviciile de streaming YouTube RED și Google Play Music, acestea oferind utilizatorilor

Google are o listă foarte mare de produse experimentale în istoria sa, unele mai mult sau mai puţin reuşite, iar pe acea listă se află şi YouTube Red. Ei bine, acest serviciu va ajunge la o nouă etapa în existenţa sa, urmând a se contopi cu Google Play Music. La urma urmei e vorba despre două servicii ce furnizează conţinut spre streaming şi permit utilizatorilor să încheie abonamente. 

Fuziunea celor două a fost confirmată în cadrul unei discuţii de la conferinţa New Music Seminar din New York, acolo unde s-a aflat Lyor Cohen, şeful secţiunii Muzică de la YouTube. Motivul pentru care are loc fuziunea e că astfel serviciul nou rezultat va ajunge la mai mulţi potenţiali utilizatori.

Compania încă se află în faza de evaluare a opţiunilor şi îşi va anunţa clienţii atunci când au loc modificări de politică şi de tarifare. Ecosistemul muzical de la Google e destul de complex, în ideea că Play Music este un serviciu tradiţional de streaming muzical, în vreme ce YouTube Music se axează pe clipuri video şi materiale din concerte. În plus nu are reclame dacă plătiţi pentru un abonament YouTube Red.

Red este un produs total diferit, care nu are reclame şi oferă conţinuturi originale şi în exclusivitate. Pe de altă parte elemente în comun există deja, precum faptul că Google Play Music vine odată cu abonamentul YouTube Red şi viceversa. YouTube Red are şi avantajul că permite salvarea clipurilor offline. Nu e clar la care dintre aplicaţii se va renunţa, dar aş fi gata să pariez că dispare Play Music, pentru că YouTube e un brand mai puternic.

Sau există posibilitatea unui rebranding complet şi apariţiei unui nou nume.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×