Google Pixel 2 şi Pixel XL 2 chiar nu vor avea jack audio, conform unei surse bine informate

820 ori
<b>Google Pixel 2 şi Pixel XL 2 chiar nu vor avea jack audio, conform unei surse bine informate</b>Confirmarea că jack-ul audio va lipsi de pe Google Pixel 2 și Pixel 2 XL sosește astăzi, zi în care surse bine informate dezvăluie acest detaliu. Informația nu este nouă pentru că fix ieri ni se dezvăluia de către producătorul de huse Olixar faptul că

Ultimele huse scăpate pentru Google Pixel 2 şi Pixel XL 2 nu păreau să aibă un decupaj pentru jack audio, iar ultimele indicii mergeau în aceeaşi direcţie. Azi aflăm de la o sursă bine conectată că noile modele cu adevărat vor sosi fără jack audio, aşa cum bănuiam.

E interesant să vedem această abordare pentru că în urmă cu un an Google ironiza lipsa de jack audio de pe iPhone 7 chiar într-un spot promo pentru telefoanele Pixel. În ultimele 24 de ore am aflat şi că LG va produce cel puţin un telefon Pixel 2, certificat sub numele de cod LG G011C. Acela ar putea fi Google Pixel 2 XL şi brusc capătă sens toate acele randări cu colţuri rotunjite ale ecranului.

Google Pixel 2

Revenind la chestiunea cu jack-ul, cei de la Mobilefun.co.uk au început chiar să vândă huse pentru Pixel 2 şi Pixel XL 2, fără decupaj pentru portul de 3.5 mm. Asta arată cât de siguri sunt retailerul şi producătorii de huse de această abordare. Ceva îmi spune că LG a insistat pentru această direcţie, pentru că în ultimii ani au tot pariat pe acustica high end şi vor să livreze audio 24 bit sau chiar 32 bit via USB Type-C, mai degrabă decât prin conectorul cel "antic".

Ştiţi ce ar compensa această lipsă? Un headset revoluţionar Pixel rival cu Apple AirPods. Între timp îl aşteptăm pe Google Pixel 2 să fie anunţat pe undeva prin toamna, odată cu modelul Pixel XL 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×