Varianta "panda" de Google Pixel 2 XL începe să se livreze, în vreme ce Google amână misterios restul versiunilor

1.283 ori
<b>Varianta "panda" de Google Pixel 2 XL începe să se livreze, în vreme ce Google amână misterios restul versiunilor</b>Evenimentul Google de la începutul lui octombrie ne-a adus și smartphone-ul Google Pixel 2 XL, un telefon care sosește și pe o variantă de culoare "panda" cu elemente pe alb și negru ce contribuie la această descriere. Aflăm că versiunea

După atât de multe veşti proaste despre telefoanele Google Pixel 2 XL, avem şi o veste ceva mai bună. Aparent variantele "panda" ale telefoanelor au început să fie livrate şi e vorba despre cele alb-negru aici, sau mai bine zis cu zona camerei neagră şi cu restul spatelui alb. Şi cum nu se putea ca vestea bună să fie bună până la capăt, a apărut şi o problemă.

Pixel 2 XL

Trebuie spus că toate unităţile Pixel 2 XL vândute până acum au fost negre, ele fiind primele livrate. Prima rundă de modele "panda" abia a început să fie livrată şi putem doar să sperăm că aceste handset-uri nu vor mai veni cu probleme. Scriam mai sus de un alt necaz. Ei bine se pare că foarte multe comenzi pentru telefoane Pixel 2 XL în general au început să fie amânate sau să întârzie misterios.

Suportul Google nu răspunde prea clar legat de aceste întârzieri deci lucrurile sunt ciudate. Poate că vor să încerce să rezolve bugurile cu ecranul care au tot apărut, deşi e cam tardiv. Vă reamintesc că aceste telefoane au avut numai probleme până acum: burn in, colorit cu probleme, difuzoare cu sunete ciudate şi unităţi care au picat testul de calitate ajunse la utilizatori.

Chiar şi aşa modelele Pixel 2 se găsesc şi livrează ceva mai bine decât se întâmplă cu rarisimul Pixel XL de acum un an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×