Problemă nouă pentru telefoanele Google Pixel 2: microfoanele rămân pe mut; Se rezolvă ca pe vremea consolelor NES

1.862 ori
<b>Problemă nouă pentru telefoanele Google Pixel 2: microfoanele rămân pe mut; Se rezolvă ca pe vremea consolelor NES</b>Când credeam că am scăpat de problemele lui Pixel 2 XL asociate ecranului, apare un nou defect descoperit de către posesorii telefoanelor. De această dată se pare că microfoanele de la bordul terminalelor rămân pe mut în anumite cazuri

Se măreşte lista cu probleme a lui Google Pixel 2, dar măcar de această dată aflăm din prima şi de o metodă haioasă de a rezolva cel mai nou bug. După multiple probleme cu ecranul au apărut cele acustice, fie legate de sunete ciudate scoase de difuzoare, fie de captură audio la filmare. Acum mai nou microfoanele telefoanelor Pixel 2 rămân pe mut. A apărut şi un fix bizar pentru problemă.

Google Pixel 2

Tot mai multe persoane au semnalat pe Google Product Forums cazuri în care microfonul telefonului rămânea pe mut şi nu mai putea fi folosit. Utilizatorii care realizau apeluri se plângeau că persoana de la celălalt capăt al convorbirii nu îi mai auzea. Se aplică problema şi la alte activități ce implică microfonul, precum Google Assistant sau pur şi simplu înregistrare audio. Nici una nu funcţiona pentru că microfonul era trecut pe "mute", din senin şi fără explicaţie.

Utilizatorul Adam Zeird a găsit o rezolvare temporară şi anume să se sufle în microfon, cam cum făceam cu acele cartuşe de jocuri Nintendo care nu mai mergeau bine. După suflarea puternică în microfon, acesta funcţiona din nou... până trecea iar pe mut. În mod inedit dacă sufli în microfon atunci când acesta funcţionează, captura audio va da chix iar.

Postarea de pe forum a strâns deja peste 100 de răspunsuri, iar la nivel oficial angajaţii Google au afirmat că problema vine de la o defecţiune internă la nivel de software. Există şi utilizatori care afirmă că au primit oferta ca Google să le înlocuiască telefoanele cu defecte. Aveţi aici şi un clip video cu problema surprinsă şi apoi rezolvată prin suflare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×