Flagship-ul Xiaomi Mi 5 ajunge la precomandă pe QuickMobile.ro cu prețuri ce pornesc de la 1.699 lei

2.204 ori
<b>Flagship-ul Xiaomi Mi 5 ajunge la precomandă pe QuickMobile.ro cu prețuri ce pornesc de la 1.699 lei</b>Pe data de 24 februarie cei de la Xiaomi au dezvăluit oficial cel mai nou flagship din portofoliu, și anume modelul Mi 5. După ce anterior vă informam că telefonul a ajuns deja &icirc;n oferta unor retaileri chinezi, iată că de astăzi putem găsi...

Pe data de 24 februarie cei de la Xiaomi au dezvăluit oficial cel mai nou flagship din portofoliu, și anume modelul Mi 5. După ce anterior vă informam că telefonul a ajuns deja în oferta unor retaileri chinezi, iată că de astăzi putem găsi device-ul și pe plan local prin intermediul celor de la QuickMobile.

Campania de precomandă desfășurată de către acest magazin include toate cele 3 variante pentru Xiaomi Mi 5 ce oferă 32, 64 sau 128 GB spațiu intern de stocare. Noul terminal ne oferă specificații de top, printre care putem reaminti display-ul FHD de 5.15 inch, procesorul quad-core Snapdragon 820 și tehologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0.

Flagship-ul Xiaomi Mi 5 ajunge la precomandă pe QuickMobile.ro cu prețuri ce pornesc de la 1.699 lei

La pachet primim 3 GB memorie RAM pentru modelele cu 32 și 64 GB memorie internă, respectiv 4 GB RAM pentru device-ul cu 128 GB spațiu de stocare. Nu lipsește nici scanner-ul de amprente, portul USB Type-C, dar nici camera foto principală de 16 megapixeli cu stabilizare optică și deschidere f/2.0.

Toate aceste terminale pot fi găsite pe site-ul QuickMobile.ro, cu mențiunea că precomenzile vor fi onorate începând din luna martie. Iată și lista de prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×