iPad Pro este disponibil la pre-comandă prin intermediul QuickMobile.ro; prețurile încep de la 4.399 lei

697 ori
<b>iPad Pro este disponibil la pre-comandă prin intermediul QuickMobile.ro; prețurile încep de la 4.399 lei</b>Cu toate că v&acirc;nzările de tablete nu mai sunt at&acirc;t de impresionante ca &icirc;n anii trecuți, există companii care &icirc;ncearcă să aducă cea nou pe această piață. Apple este unul dintre producătorii ce a decis să lanseze o...

Cu toate că vânzările de tablete nu mai sunt atât de impresionante ca în anii trecuți, există companii care încearcă să aducă cea nou pe această piață. Apple este unul dintre producătorii ce a decis să lanseze o tabletă gigant de 12.9 inch, device ce se poate transforma instant într-un notebook cu ajutorul unei tastaturi dock.

Device-ul în cauză este nimeni altul decât iPad Pro, o tabletă ce de astăzi poate fi comandată prin intermediul celor de la QuickMobile.ro. Acest model ne oferă un panou LED IPS de 12.9 inch cu rezoluție 2048 x 2732 pixeli, un procesor Apple A9X, 4 GB RAM, sistemul de operare iOS 9 și 4 difuzoare stereo.

iPad Pro este disponibilă la pre-comandă prin intermediul QuickMobile.ro; prețurile încep de la 4.399 lei

Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 1.2 megapixeli, conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0 și o baterie de 10307 mAh ce promite până la 10 ore de autonomie într-un regim de utilizare continuu. QuickMobile comercializează această tabletă în diferite variante, ale căror prețuri pot fi consultate mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×