Arătosul smartwatch Best K88H cu senzor de puls și construcție metalică primește un discount generos pe Cafago.com!

1.430 ori
<b>Arătosul smartwatch Best K88H cu senzor de puls și construcție metalică primește un discount generos pe Cafago.com!</b>Cei aflați în căutarea unui smartwatch elegant și accesibil au nimerit în locul potrivit pentru că astăzi vă prezentăm arătosul model numit Best K88H pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Acest produs primește o reducere din partea Cafago

Din partea retailerului chinez Cafago.com primim astăzi un nou cod promo, unul asociat smartwatch-ului Best K88H pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos. Acesta adoptă un design tare arătos și după cum veți descoperi din rândurile următoare, aduce și o serie de dotări foarte atractive la pachet, inclusiv funcții de monitorizare. Iată ce propune acest smartwatch argintiu!

Best K88H

În primul rând aflați că ne oferă un ecran IPS LCD de 1.22 inch cu rezoluție de 240 x 204 pixeli și că avem parte de conectivitate Bluetooth 4.0 prin care se permite conectarea la smartphone-uri ce rulează minim Android 4.3 sau minim iOS 7.0. Are o greutate de 70 grame și adoptă o carcasă din metal, respectiv o curea din material de tip țesătură ce imită metalul după cum se vede în imagini.

Best K88H

Ceasul aduce un senzor de puls la pachet și avem parte și de un pedometru pentru măsurarea numărului de pași, a distanței parcurse și a caloriilor consumate pe parcursul unei zile. De asemenea, există aici o funcție de monitorizare a calității somnului și avem parte de certificare IP54 pentru rezistența la contactul cu apa. 

Prin folosirea codului promoțional L071PB aveți posibilitatea de a achiziționa acest smartwatch la prețul de doar 35.99 euro până la data de 31 octombrie. Bonus tot până la data de 31 octombrie puteți folosi cuponul L055PA pentru achiziția aparatului de bărbierit Xiaomi Mijia la prețul de 22 euro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×