ZeBlaze Thor 4 este unul dintre cele mai accesibile smartwatch-uri 4G; Iată cât costă acum pe TomTop

1.212 ori
<b>ZeBlaze Thor 4 este unul dintre cele mai accesibile smartwatch-uri 4G; Iată cât costă acum pe TomTop</b>Dacă vă aflați în căutarea unui smartwatch 4G accesibil atunci ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi o recomandare marca TomTop. Popularul retailer are la vânzare în acest moment ceasul numit ZeBlaze Thor 4 4G

De regulă multe smartwatch-uri ce provin din China nu aduc nici măcar suport pentru conectivitate 3G, dar astăzi descoperim în oferta TomTop.com un model interesant care pune la bătaie chiar suport 4G. Se numește ZeBlaze Thor 4 și avem aici de-a face cu un ceas care se prezintă tare bine atât la nivel de look, cât și pe partea de specificații hardware după cum veți descoperi din rândurile de mai jos.

ZeBlaze Thor 4

Începem cu ecranul, o unitate circulară de 1.39 inch cu rezoluție de 400 x 400 pixeli și cu tehnologie Super AMOLED potrivit specificațiilor dezvăluite de către producător. Ceasul are un modul GPS integrat la pachet, iar procesorul ales aici este un MediaTek MTK6737 de tip quad-core cu nuclee tactate la 1.1 GHz, cipset pe care cred că l-am văzut și în zona smartphone.

Se livrează cu o versiune modificată de Android 7.0 și dispune de 1 GB RAM, respectiv 16 GB spațiu de stocare flash. Smartwatch-ul aduce chiar și o cameră foto de 5 megapixeli la pachet, ceva ce rar mai vedem pe ceasurile smart din ultima vreme și aflați că bateria are o capacitate de 580 mAh, semn că autonomia va fi tare bună.

Conectivitatea Wi-Fi 802.11 b/g/n este prezentă aici și la fel și cea Bluetooth 4.0 care permite conectarea la terminale ce rulează iOS sau Android. Desigur primim și suport 4G LTE și slot pentru cartelă nano-SIM. Există și un pedometru aici, respectiv senzor de puls.

Prețul actual este de 119.99 dolari pe TomTop.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×