Smartwatch pentru copii, echipat cu slot SIM și cameră foto la doar 12.99 euro pe Cafago.com

687 ori
<b>Smartwatch pentru copii, echipat cu slot SIM și cameră foto la doar 12.99 euro pe Cafago.com</b>Astăzi cei de la Cafago.com revin cu o serie de produse interesante pe care le puteți achiziționa la super-prețuri, pe listă aflându-se și un ceas pentru copii. Acesta se numește Best Kids și vine la un preț special de doar 12.99 euro

Retailerul chinez Cafago.com revine astăzi cu noi reduceri interesante asociate unor produse special alese, în prim plan aflându-se un smartwatch pentru copii care se vinde la o sumă tare bună. Descoperiți mai multe despre acest purtabil în rândurile de mai jos, în vreme ce la final de articol vă așteaptă o listă care include celelalte produse vândute la reducere în această perioadă de către comerciantul chinez.

Best Kids

Revenind la ceasul inteligent, acesta se numește Best Kids și vine în 3 variante de culoare (roz, albastru, negru), având o greutate de doar 54 grame. Are un ecran din policarbonat, curea din silicon și un ecran tactil de 1.54 inch cu tehnologie LCD. Primim aici o baterie de 380 mAh care promite până la 150 ore de autonomie în standby sau până la 3 ore de convorbiri.

Best Kids

Oferă procesor MTK6261D, slot microSD, o cameră de 0.3 megapixeli și slot SIM + suport 2G. Se pot realiza apeluri, trimite mesaje și aflați că părinții pot controla ceasul de la distanță din aplicație, având posibilitatea de a realiza fotografii pentru a vedea unde se află cel mic. 

Ceasul are și o serie de aplicații preinstalate la pachet și meniul vine în limba engleză. Prețul este de numai 12.99 euro dacă folosiți codul L4293P1 în secțiunea de comandă de pe Cafago. 

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×